Відбулася зустріч випускників ОП “Польська мова і література” зі студентами-бакалаврами

Відбулася зустріч доцентів кафедри світової літератури і порівняльного літературознавства Іванни Девдюк, Ірини Спатар, Тамари Ткачук, асистентки Анни Мурейко, майбутньої студентки Даринки Спатар, наших ерудованих випускниць-магістринь ОП “Польська мова і література” Ольги Полько і Марії Савчин зі студентами бакалаврату ОП “Мова і література (польська). Середня освіта”, а також здобувачами заочної форми навчання.
Випускниці охоче поділилися зі студентами специфікою організації освітнього процесу на ОП “Польська мова і література” за другим (магістерським) рівнем вищої освіти, перевагами і цікавинками навчання, оригінальними вибірковими дисциплінами, можливостями особистісного розвитку, створеними керівництвом як університету , так і факультету філології, доброзичливістю і фаховістю викладачів, можливістю творення індивідуальної освітньої траєкторії, основами студентоцентрованого навчання. Пані Оля і пані Марія успішно працевлаштовані, а тому радо розповіли про отриманий досвід роботи викладача польської мови і лаборанта кафедри університету, а також поінформували про можливість майбутнього продовження навчання за програмою РhD.
Щиро дякуємо чарівним випускницям нашого університету за конструктивні поради, цікаві розповіді, щирість, посмішки і за те, що не забуваєте рідну alma mater. Випускникам бакалаврату бажаємо зробити правильний вибір у житті, а нашим магістриням подальших творчих звершень!