Відбулася зустріч із випускниками бакалаврату Факультету філології

Відбулася зустріч завідувача кафедри, професора Ігоря Козлика, викладачів кафедри та випускників ОП “Філологія (Польська мова і література)” із випускниками бакалаврату Факультету філології.

На зустрічі гарант, науковці поінформували молодь про особливості вступу у магістратуру, можливості, які створені для студентів ПНУ імені Василя Стефаника під час навчання у магістратурі.

Студенти також довідалися про унікальність освітньо-професійної програми “Польська мова і література”, дисциплінах вільного вибору студента, особливостях виробничої мовної і літературної, перекладацької, науково-дослідної практик, програми академічної мобільності, розвитку soft skills.

Особливо цінними і корисними для студентів були рекомендації, роз’яснення, щирі поради талановитої випускниці ОП “Чеська мова і література”, яка згодом вступила і успішно закінчила навчання у магістратурі на ОП “Польська мова і література”, а сьогодні вже аспірантки кафедри, старшої лаборантки, членкині Приймальної комісії Факультету філології Марії Пиндус.

Молоді люди мали змогу запитати пані Марію про особливості реєстрації для участі у вступній кампанії, процедурі здачі вступних іспитів, системі інформування абітурієнтів щодо термінів реєстрації, часу іспитів.