Анонси щодо співпарці з вчителями зарубіжної літератури, польської мови та літератури

До 16 квітня буде створено спільні творчі об'єднання викладачів кафедри світової літератури і порівняльного літературознавства та вчителів зарубіжної літератури. Після узгоджувальної ради інформація про склад групи буде оприлюднена на сайті кафедри світової літератури і порівняльного літературознавства.
До 16 квітня буде створено спільні творчі об'єднання викладачів кафедри слов’янських мов, світової літератури і порівняльного літературознавства та вчителів польської мови і літератури. Після узгоджувальної ради інформація про склад групи буде оприлюднена на сайті кафедри світової літератури і порівняльного літературознавства.
28 квітня відбудеться  спільне засідання кафедри слов’янських мов, світової літератури і порівняльного літературознавства та вчителів польської мови і літератури з метою моніторингу освітньої ситуації в навчальних закладах та вироблення траєкторії подальшої співпраці.
29 квітня відбудеться  спільне засідання викладачів кафедри світової літератури і порівняльного літературознавства та вчителів зарубіжної літератури з метою моніторингу освітньої ситуації в навчальних закладах та вироблення траєкторії подальшої співпраці.