Проведена зустріч із викладачами та студентами Коломийського фахового педагогічного коледжу

Проведена зустріч із викладачами та студентами Коломийського фахового педагогічного коледжу.

Молодь довідалася про можливості для отримання фахових компетентностей, особистісного розвитку, вибору індивідуальної освітньої траєкторії, створені у Прикарпатському національному університеті, зокрема на Факультеті філології.

Студенти коледжу отримали інформацію про особливості навчання на ОП “Польська мова і література” (середня освіта і філологія), “Чеська мова і література”, про нові програми, упроваджені на факультеті, про програми академічної мобільності, Міжнародний центр зустрічі для молоді в Микуличині, польські (літню і зимову) школи та ін. , а також про можливість вступу на навчання без іспитів одразу на третій курс, адже між Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника і Коломийським педагогічним коледжем було підписано угоду про співпрацю.

На зустрічі також виступила і кураторка групи, викладачка польської мови коледжу Олександра Забавчик, яка відзначила важливу роль вищої освіти у процесі становлення всебічно розвинутої, конкурентноспроможної особистості. Випускниця ОП “Польська мова і література”, старша лаборантка кафедри, магістрантка ОП “Польська мова і література” Оля Химин розповіла про усі цікавинки навчання у нашому університеті, про отриманий досвід і знання та використання їх у практичній діяльності.