Колеги з Данії поділилися враженнями про співпрацю з кафедрою

6 квітня відбувся фінал конкурсу «Андерсен єднає серця», організатором якого виступила доцент Алла Мартинець. До конкурсу, співорганізатором якого є департамент мови, культури та комунікації Університету Південної Данії, долучилися 152 особи з 17 регіонів України. Даний конкурс був організований для популяризації творчості Г. К. Андерсена та підсилення українсько-данських освітньо-культурних зв’язків (більше про конкурс читайте тут)

У складі делегації Королівства Данії на чолі з президенткою Королівської академії наук – Марі Луїзою Бек Нош — доктор філософії, Інституту культури і суспільства та балканських студій Орхуського університету – Бріґітте Бек Пристед; докторантка в Центрі Ганса Крістіана Андерсена – Інга Капустян; професорка кафедри соціальних технологій, докторантка в Орхуському університеті – Надія Павлик.

Про свої враження від поїздки, конкурсу, нашого міста та від початку співпраці з кафедрою, читайте в матеріалі Королівської академії наук Данії – H.C. ANDERSEN-ESSAYS, FORDREVNE STUDERENDE OG KULTURARV I FORM AF TEKSTILER