Відбулася настановча конференція для здобувачів освіти 4 курсу ОП «Середня освіта (польська мова та література)».

2 березня перед початком виробничої навчально-виховної педагогічної практики у змішаному форматі відбулася настановча конференція для здобувачів освіти четвертого курсу ОП «Середня освіта (польська мова та література)».

У роботі конференції взяли участь завідувач відділом виробничої (навчальної) практики Я. І. Василишин, доцент кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика В. М. Ковальчук, заступник декана факультету філології,доцент кафедри слов’янських мов О. М. Лазарович та викладачі кафедри світової літератури і порівняльного літературознавства.

Студенти мали змогу познайомитися із переліком прав та обов’язків, зафіксованих у положенні про практику, поставити запитання та отримати відповіді на важливі запитання, поспілкуватися з методистами, отримати методичне забезпечення, необхідне для успішного проходження практики.

Гості побажали майбутнім освітянам успіхів у новому форматі отримання освітніх послуг, професійного зростання і небайдужих учнів.

Кафедра світової літератури і порівняльного літературознавства бажає четвертокурсникам тільки приємних вражень під час виробничої навчально-виховної педагогічної практики.