Переваги навчання та працевлаштування

Переваги навчання та працевлаштування на

ОП 014 «Середня освіта. Польська мова та література»

 

  1. Дві професійні кваліфікації: вчитель польської мови та зарубіжної літератури, а також можливість офіційного працевлаштування ще під час навчання;
  2. Багато практичних навиків та здобування професійного досвідувчителя та перекладача ще під час навчання;
  3. Міжнародні стажування, навчання та практика в Україні;
  4. Стипендійні програми та гранти, конкурси, олімпіади (державна стипендія; можливість отримати стипендію 1000 доларів; стипендія фонду Лозинських, а також конкурс міжнародний конкурс «Noctłumaczy», «Орфографічний диктант з польської мови», «Олімпіада з польської мови і літератури»).
  5. Викладання здійснюють висококваліфіковані науковці (мають високі наукові рейтинги та досвід викладання за кордоном, зокрема у польських вузах – Варшавському університеті, Ягеллонському університеті, Академії Якуба з Парадижу у Гожові) та практики, а також носії польськоїмови (nativespeaker).

Сьогодні фахова освіта зі знанням польської мови та зарубіжної літератури особливо затребувана, а наші студенти ще протягом навчання мають можливість працевлаштуватися, отримувати практичні навички, реалізовувати власні проекти та бути фінансово незалежними!

Злата ГАВРИЛКО – вчитель польської мови і літератури у Івано-Франківському ліцеї імені Івана Франка №3, викладач польської мови на «Перших київських курсах», перекладач, керівник проєктів у Centrum Kultury Polskiej i Dialogu Europejskiego w Iwano-Frankiwsku.

Розпочала працювати вчителем і перекладачем з 3-го курсу, зараз навчається в магістратурі Прикарпатського університету.

Стала призеркою міжнародного перекладацького конкурсу художньої літератури «Noc tłumaczy», який організовує Прикарпатський університет разом з агенцією NAWA.

Крім того, за успіхи у навчанні Злата отримала стипендію 1000 доларів.

 

Анастасія ЛОЗОВИК – засновниця і директорка мовної школи польської і англійської мов у м. Вроцлаві, Республіка Польща, координатора міжнародних проектів, піарниця.

Розпочала викладати польську мову з 3-го курсу, зараз навчається на 4-му курсі.

 

Марина СТЕФАНІВ – вчитель польської мови і літератури у Івано-Франківському ліцеї імені Івана Франка №3, акторка, співачка, веде світські заходи, проводить тренінги зі сценічного мовлення.

Розпочала викладати польську мову з 4-го курсу, зараз навчається в магістратурі Прикарпатського університету.

 

Софія ЗАХАРЧУК – викладач польської мови у на курсах у «Гончаренко центр», м. Івано-Франківськ.

Розпочала викладати польську мову з 3-го курсу, зараз навчається на 3-му курсі.

 

Юлія БОЙЧУК і Діана ДМИТРОВСЬКА – вчителі польської мови та зарубіжної літератури у ліцеї № 22 Івано-Франківської міської ради. Розпочали викладати польську мову з 2-го курсу, зараз навчаються на 3-му курсі.

 

Яна Шелест, студентка 2-го курсу, вже успішно реалізувала перший проект – здійснила переклад з польської мови розділу у монографії, а також опублікувала власну статтю!

Зараз навчається на 2-му курсі.

 

Галина Васильків – вчителька польської мови, викладачка польської мови у Прикарпатському університеті (після закінчення магістратури та вступу до аспірантури), акторка, освітня менеджерка.

Розпочали викладати польську мову з 4-го курсу, зараз навчаються на 2-му курсі аспірантури у Прикарпатському університеті та координує освітню діяльність на Факультеті філології.