Відбулася зустріч із старшокласниками Снятинської ОТГ

І знову зустріч з учнями  та освітянами.

На цей раз, 17 травня,  ми мали змогу поспілкуватися зі старшокласниками Снятинської ОТГ. Вдячні за таку можливість працівникові Відділу освіти, молодіжної політики та спорту Мизюк Оксані Михайлівні, яка не тільки організувала зустріч, але і взяла у ній зустріч, усім серцем вболіваючи за молодих людей  громади.

У роботі взяли участь учні випускних класів, вчителі та директори 14 освітніх закладів ОТГ (Вовчківський ліцей імені В. Равлюка, Джурівський ліцей, Долішньозалучанський ліцей імені Я. Гояна, Задубрівський ліцей імені Б.Ступарика, Княженський ліцей, Підвисоцький ліцей, Попельниківський ліцей, Прутівський ліцей імені В.Самійленка, Снятинський ліцей імені В. Стефаника, Снятинський ліцей імені М. Бажанського, Снятинська ліцей імені А. Лотоцького, Снятинський ліцей «Інтелект», Стецівський ліцей, Устянський ліцей імені Є. Грицяка) загальною кількістю понад 100 осіб.

ПНУ імені Василя Стефаника представляла команда викладачів кафедри світової літератури і порівняльного літературознавства та кафедри англійської філології, з інформацією про освітні програми Факультету філології та Факультету іноземних мов.

Ми познайомили усіх присутніх з освітніми програмами, правилами вступу, особливістю написання мотиваційного листа, проінформували про курси підготовки до НМТ та сайт приймальної комісії ПНУ; запропонували дирекції шкіл рекламні матеріали для розміщення на сайтах освітніх закладів, дали відповіді на запитання, що виникли.

Сподіваємося, що інформація стане важливою у виборі випускників майбутньої професії та ЗВО і наша наступна зустріч відбудеться у стінах Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.