Засідання кафедри світової літератури і порівняльного літературознавства

19 квітня 2022 року відбулося чергове онлайн-засідання кафедри світової літератури і порівняльного. Вів засідання завідувач кафедри, доктор філологічних наук, професор Ігор Козлик.

 

Члени кафедри вшанували пам’ять колишнього завідувача кафедри, доктора філологічних наук, професора Марка Веніаміновича Теплінського (14.09.1924–19.04.2012) у зв’язку з 10-ми роковинами від дня його смерті. До сьогоднішнього дня на кафедрі жива добра і вдячна пам’ять про цього видатного вченого-літературознавця і добру та порядну людину.

 

На засіданні кафедри були розглянуті такі питання:

  1. Про  зміни до ОП «Середня освіта (польська мова та література)» і подальшого їхнього оприлюднення та обговорення на сайті кафедри, Факультету філології та ПНУ. Доповідач: гарант ОП, кандидат філологічних наук, доцент Ірина Спатар.
  2. Про стан ОП «035.038 Філологія (Слов’янські мови і літератури (переклад включно)), перша – чеська». Доповідач: гарант ОП, кандидат філологічних наук, доцент Данило Рега.
  3. Про стан, форми і проблеми здійснення профорієнтаційної роботи на поточний момент. Доповідали: кандидат педагогічних наук, доцент Алла Мартинець (рівень бакалаврату) та кандидат філологічних наук, доцент Тамара Ткачук (магістерський рівень).
  4. Різне.

Доповідає кандидат філологічних наук, доцент Ірина Спатар

 

Доповідає кандидат філологічних наук, доцент Данило Рега

 

Доповідає кандидат педагогічних наук, доцент Алла Мартинець

 

Доповідає кандидат філологічних наук, доцент Тамара Ткачук