“Полоністична онлайн-школа” продовжує свою роботу

Сьогодні урок з польської літератури у Криворівнянському ліцеї імені Михайла Грушевського проводила доцент кафедри світової літератури і порівняльного літературознавства Ірина Миколаївна Спатар. На прохання школярів мову вели про світоча польського романтизму Адама Міцкевича. Дуже приємно, що школярі читали тексти польського поета в українських перекладах, ставили запитання та легко відгукувалися на пропозицію долучитися до спілкування. Відрадно, що викладачам, які працюють з учнями, вдалося побороти бар’єр дистанційної віддаленості й створити комфортне для спілкування середовище. Сподіваємося, що наша школа виконає покладені на неї завдання.

На зображенні може бути: ‎3 people, including Алла Мартинець and Ірина Спатар та ‎текст «‎09 грина спатар P романсоколовський роман соколовський & вталя потяк 5 кристин клщ و литана харук M марія симонюк N Nika nd Sofa A 4 анямарусяк‎»‎‎

 

На зображенні може бути: 2 people, including Алла Мартинець та текст «13:144 лишедлячитання лише итання тарий формат батько адама мицкевича адвокатом вталя потяк adwokat prawnik prawo A 4 аня марусяк 是 христина кліщ нотатки примтки + роман соколовський N Nika and Sofa лтана харук M марія симонюк»