Добіг кінця конкурс на кращу валентинку улюбленому літературному героєві/письменнику

Добіг кінця конкурс на кращу валентинку улюбленому літературному героєві/письменнику.
Із приємністю повідомляємо, що до участі в ньому долучилося понад 40 осіб, і, хоча у первинному задумі він був адресований студентам та викладачам рідного ПНУ, вийшов за ці межі.
Свої роботи надіслали студенти, викладачі, аспіранти, вчителі та учні. Якщо окреслити географію, то вона представлена трьома містами України : Івано-Франківськ – Броди – Київ – Кропильницький.
Ми дуже вдячні всім за небайдужість, творчість, креативність. Високо цінуємо Вашу любов до слова та закоханість у художні тексти. Радіємо, що усі учасники проявили свій талант і продемонстрували уміння поєднувати вербальний знак з візуалацію, уміння працювати в різних програмах. Але конкурс є конкурс…
Називаємо переможців:
У категорії «Викладачі-вчителі» переможцями визначено Матюшок Олександру, вчителя польської мови Бродівської ЗОШ №4 Львівська області та доктора філологічних наук, професора кафедри української літератури Голода Романа Богдановича.
У категорії «Студентство» авторами кращих валентинок стали Валентина Павлюк (УМЛф-32), Мар’яна Романиця (ПМЛф-31), Юля Пастернак ( ПМЛос -32) та Оксана Карманович (ПМЛф-31).
У категорії «Учні» перемогу здобули учасники з 7-В класу Технічного ліцею м. Київ.
Кафедра світової літератури і порівняльного літературознавства сердечно вітає переможців і готує для них нагороди: грамоти й книги.
А Вашій увазі пропонуємо частинку отриманих робіт. Насолоджуйтесь, споглядаючи.
З валентинками-історіями познайомимо Вас пізніше. Валентинки-відео будуть розміщені на платформі
YouTube .
May be a cartoon of одна або кілька осіб, книга та текст
May be an image of 2 людини та текст
May be an image of 2 людини та текст
May be an image of 1 особа та текст
May be an image of 4 людини та текст
May be an image of 1 особа та текст