Професор Ігор Козлик узяв участь у засіданні Івано-Франкіського обласного осередку Української асоціації дерматологів, венерологів і косметологів

26 вересня 2010 року у Великій лекційній аудиторії Івано-Франківського національного медичного університету відбулося урочисте засідання Івано-Франківського обласного осередку Української асоціації дерматологів, венерологів і косметологів, присвячене 100-річчю від дня народження доктора медичних наук, професора, з 1971 до 1986 року завідувача кафедри шкірних і венеричних хвороб Івано-Франківського державного медичного інституту Леоніда Михайловича Гольдштейна (1919–2005).

Разом із працівниками кафедри дерматовенерології медичного університету на чолі з завідувачем кафедри доцентом Олександром Александрукомлікарями-інтернами та лікарями-дерматовенерологами міста та області в урочистому засідання взяв участь доктор філологічних наук, професор, завідувач кафедри світової літератури і порівняльного літературознавства Ігор Володимирович Козлик.

Зокрема, на засіданні був продемонстрований фільм-етюд Ігоря Козлика, присвячений ювілею знаного українського лікаря і вченого.

Крім того, проф. І. В. Козлик був причетний до видання біобібліографічного покажчика проф. Л. М.Гольдштейна, який побачив світ у 2011 році, а також був співавтором брошури, виданої до його ювілею.